Havenwerk blijft mensenwerk

Persoonlijk contact staat bij ons op de eerste plaats en onze mensen staan elke dag met plezier voor u klaar. Havenwerk blijft voor ons mensenwerk.

Wij zijn PortShuttle Rotterdam

Gezien de vele verschillende partijen in de logistieke keten in de haven, blijft een goede communicatie tussen de partijen van groot belang. Bij PortShuttle Rotterdam geloven wij in de kracht van persoonlijk contact. Mocht er zich een probleem voordoen, dan staan wij u altijd persoonlijk te woord om het te verhelpen.

Snel, effectief en vriendelijk.

Net dat stapje extra..

Wij doen graag dat extra stapje voor u. Niet alleen zijn wij tijdens kantooruren met uw containers bezig, maar ook buiten de normale arbeidstijden zijn wij nog druk achter de schermen bezig om uw container op tijd op de juiste terminal te krijgen. We zijn er trots op dat steeds meer operators, verladers en logistieke dienstverleners naar tevredenheid gebruikmaken van de PortShuttle.

De mensen achter PortShuttle

De mensen achter PortShuttle snappen als geen ander dat het van groot belang is dat containers tijdig verplaatst worden. Daarom zetten onze medewerkers altijd graag een stapje extra om u een goed en vooral vertrouwd gevoel te bezorgen. Ook al gaat het om honderden containers tegelijk. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Martijn Loois

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het spoor en in de haven van Rotterdam weet Martijn alle verbindingen te leggen en alle logistieke mogelijkheden te creëren. Het overdragen van zijn kennis aan het team en het zien groeien van de PortShuttle motiveert hem nog meer om de PortShuttle succesvol te laten zijn.

Petra van Leeuwen

Met ruime ervaring in de scheepvaart begrijpt Petra waar het om draait in deze wereld van containers en het aansluiten op de verbindingen naar het achterland. De kleinschalige organisatie en de betrokkenheid van iedereen in het team motiveert haar iedere dag weer om alle containers op de juiste tijd op de juiste bestemming te krijgen.

Linda Kooijmans

Als betrekkelijke nieuwkomer in de wereld van containers weet ze inmiddels haar weg te vinden. Iedere dag is het voor haar weer een nieuwe uitdaging om alles geregeld en gepland te  krijgen. Het prettige contact met de klanten motiveert haar daarbij om alles voor de klanten voor elkaar te krijgen.

Neem contact met ons op

Wilt u klant worden van PortShuttle Rotterdam en 24/7 profiteren van onze diensten? Neem direct contact met ons op. Eerst een overzicht van onze tarieven bekijken? Laat uw gegevens achter en wij sturen u geheel vrijblijvend een prijslijst.

PortShuttle - Aanvraag tarievenlijst

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search